Categories:

Det grynter, det knurrer, det pusler, det vibrerer, pulserer og emmer af liv. Sytten små griseunger er kommet til verden på Svineriet i Trans. Fire stolte, beskyttende mødre og to potentielle og mindre begavede fædre vogter ungerne og deres prøvende, legende, nysgerrige udfoldelser i den store verden blandt høns, bier, katte, hund, højt græs, mudder og elhegn. Mange erfaringer bliver gjort og der er trygge favne at vende tilbage til, når verden bliver for udmattende.

Tags:

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rikke og Frank’s Svineri ApS, er stedet med mulighed for et godt liv for dyr og mennesker.

Vi har ikke de nyeste maskiner, de mest professionelle opdrætsmetoder, men vi har tiden og kærligheden til det gode liv.

Det skaber resultater der smages og føles godt.

Forsiden